معماری
خانه / ویزای شینگن هلند

ویزای شینگن هلند

Flag_of_the_Netherlands.svg

ویزای توریستی هلند به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی درهلند اقامت خواهند داشت. ویزای توریستی عموماً تا سه ماه از تاریخ صدور به متقاضی اجازه‌ی اقامت در کشور هلند را می‌دهد و شخص باید قبل از اتمام نود روز خاک هلند را ترک کرده باشد.
برای تقاضای ویزای هلند (ویزای کشورهای شنگن)، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد.

آدرس سفارت هلند در تهران : فرمانیه، خیابان سنبل، خیابان ارغوان غربی، پلاک ۶۰
تلفن : ۲۳۶۶۰۰۰۰ـ٠٢١
سایت سفارت هلند:http://iran.nlembassy.org

ساعت کار: یکشنبه تا چهارشنبه، ۱۶-۷:۳۰ و پنج‌شنبه ۱۳:۳۰-۷:۳۰

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزا کشور مربوطه است. این فرم را می‌توانید از طریق سایت سفارت یا مراجعه حضوری به بخش ویزای کنسولگری سفارت هلند در تهران تهیه کنید.
توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

مدارک مورد نیاز

مدارکی که باید علاوه بر فرم تکمیل‌شده در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.

شناسنامه ایرانی

گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، باید دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ در ابعاد ۵. ۴* ۵. ۳ که کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

آدرس محل کار و منزل به طور دقیق

اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
· برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
· برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
· برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
· برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
· برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد هلند

در صورت لزوم، رزرواسیون هتل در هلند برای کل مدت اقامت

بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد؛ ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.