معماری
خانه / ویزای شینگن تضمینی

ویزای شینگن تضمینی

تعداد ۲۸ کشور زیر عضو محدوده شینگن هستند:

آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتقال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت و یونان.

لازم به ذکر است در سال ۲۰۰۹  چهار کشور دیگر قبرس، بلغارستان، رومانی،سوئیس به طور کامل مفاد این پیمان را قبول  و رسماً وارد شینگن شده اند.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا (۲۷ کشور عضو) را نباید با کشورهای محدود شنگن (۲۸ کشور) اشتباه گرفت! کشورهای عضو اتحادیه اروپا شامل ۲۷ کشور یعنی ۲۴ کشور از محدوده شنگن (بجز نروژ و ایسلند) بعلاوه ۳ کشور رومانی، انگلستان و ایرلند می باشند.

بلژیک، قبرس، فنلاند، فرانسه، آلمان، هلند، مالت، لوکزامبورگ، ایتالیا، اسپانیا، اتریش، یونان، اسلوانی، ایرلند و پرتغال واحو پولی یورو دارند.
کشورهای نظیر لیختن اشتاین، کرواسی، صربستان، مقدونیه، اوکراین، مولداوی و آندورانه عضو اتحادیه اروپا نیستند و البته عضو محدوده شنگن هم نیستند.
برای ورود به این کشورها ویزای جداگانه نیاز است.

schengen-visa

آیا تا به حال چندین بار برای ویزای شینگن اقدام نموده و با درخواست شما موافقت نشده است؟

از آنجا که طی چند سال گذشته اخذ ویزای شینگن برای ایرانیان توسط سفارت ها به مشکلات زیادی همراه بوده است. با توجه به اینکه اسناد و مدارک شما برای دریافت روادید مناسب وعالی بوده باز هم در موارد زیادی با درخواست شما موافقت نشده است.

باید بدانید در صورت رد شدن اولین درخواست ویزای شینگن در یکی از سفارتخانه های حوزه اروپا، در سفارت دیگر اقدام نکنید چون درصد گرفتن ویزا در دفعات بعد به مراتب مشکلتر از بار اول خواهد بود. در مواردی می توان گفت که ممکن نخواهد بود.

اما باعث تاسف است که سفارتهای اروپا در تهران این نکات و قوانین را به متقاضیان اعلام نمی کنند تا از دریافت هزینه اقدام برای ویزا محروم نشوند.
گروه مهاجرتی ویستا آریان ایرانیان با تجربه چندین ساله و کارنامه درخشان خود اقدام به اخذ ویزای شینگن به صورت تضمینی حتی پرونده های رد شده یا rejected میکند.

شرایط و مدارک مورد نیاز( اصل و کپی ) جهت اخذ ویزای شینگن تضمینی  :

  1. اصل گذرنامه با حد اقل ۶ ماه اعتبار و کپی از آن
  2. ۲ قطعه عکس ۶ در ۴، رنگی ، تمام رخ با زمینه روشن
  3. اصل و کپی شناسنامه از کل صفحات آن
  4. روزنامه رسمی (در صورت وجود)آخرین تغییرات شرکت که از تاریخ صدور آن بیش از سه سال نگذشته باشد .
  5. پرینت گردش شش ماهه آخر حساب بانکی و پرینت موجودی که توسط بانک مهر وامضا شده باشد .
  6. اصل اسناد ملکی ، اساسنامه شرکت یا پروانه کسب به همراه آخرین مفاصا حساب دارایی ( در صورت وجود )به همراه کپی .
  7. کارت بازرگانی معتبر ، همراه با آخرین مفاصا حساب دارایی (در صورت وجود ) به همراه کپی  .
  8. لیست پرداخت حق بیمه مربوط به شش ماه گذشته و یا کارت پرسنلی وزارتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی .
  9. برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی ، اصل کارت بین المللی دانشجویی یا عضویت هیئت علمی به همراه کپی .
  10. برای شاغلین ،  گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت  ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد، زمینه فعالیت شرکت.
  11. پاسپورت قدیمی (در صورت وجود ) .
  12. چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ……. میلیون ریال به ازای هر فرد در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت بازگشت قرار داده می شود.

اخذ ویزا توریستی تجاری دانشجویی

ویزا توریستی اقامت شنگن

مشاوره رایگان

دریافت ویزای فوری شینگن(تضمینی) در مدت بیست روز کاری به صورت VIP برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا تماس بگیرید.

مدت زمان لازم برای دریافت ویزا از زمان آغاز پرونده شما حداقل ۲۰ تا ۳۵ روز خواهد بود .

تماس مستقیم برای اخذ ویزای شینگن تضمینی

تلفن های تماس: ۸۸۷۳۱۷۲۲ – ۸۸۷۳۰۵۹۷